Espai de psicomotricitat, acompanyament i joc i en família.

S’ofereix als infants un entorn  i uns materials cuidats i preparats que conviden a gaudir del joc lliure i espontani en companyia dels seus pa/mares. Entenent la importància d'aquest tipus de joc en el procés evolutiu, per anar integrant les vivències del seu procés de creixement i construcció. La presència dels seus ma/pares afavoreix el sentiment de seguretat interna, necessari en aquesta etapa, i alhora permet centrar-se en la principal tasca que els ocupa: descobrir el món i les possibilitats que els ofereix. 

Els adults troben un espai en el que poder jugar, observar i compartir experiències amb el seu fill/a i amb altres famílies, des d’una altra perspectiva, amb materials diferents i des d’una presència autèntica, enfortint els vincles afectius.

A banda de les sessions de joc, els pares i les mares també compten amb l'acompanyament en el procés de criança i d'educació dels seus fills i filles, a través d'una sessió mensual, només adreçada a adults. En aquestes sessions s'aborden els principals temes que ocupen l'etapa d'1-4 anys, a on abanda d'oferir un espai d'acompanyament i contenció a les famílies, també s'ofereix informació, eines i habilitats per poder fer un acompanyament als infants des del respecte i l'empatia.

Dilluns 17'30-19'00h: 1-2 anys

Dimarts 17'309-19'00h: 2-3 anys

Dimecres 17'30h-19'00h: 4-5 anys

Dijous 10'30-12'00h: 1-3 anys

Dijous 17'30-19'00h: 3-4 anys

Infants d'1 a 4 anys

Modalitat: setmanal o quinzenal + una trobada d'adults mensual

Matrícula: 25 euros.

60/mes (setmanal + 1 sessió adults) 37/mes (quinzenal + 1 sessió adults)

GRUPS REDUÏTS

Contactar

Com rebem les expressions de rabia dels nostres fill i filles?

Com les acompanyem? Com les viuen els infants?

Reflexionar entorn a la ràbia, altres emocions que s'en deriven i com podem comprendre, limitar i contenir des de l'empatia i el respecte.

Estima'm quan menys m'ho mereixi, perquè serà quan més ho necessiti.

Taller adreçat només a adults

Pares i mares

Dues sessions de 2 hores.

40 euros. Parelles 70 euros

Contactar

Espai de trobada per famílies amb nadons 0-1 any.

És crea un ambient de joc a través de cançons i materials de descoberta, que els nadons van conquerint poc a poc, a mesura que es van desplegant en la seva obertura al món. Aquesta mena de propostes enforteixen el vincle afectiu a través del contacte, les melodies, les mirades i les interaccions que esdevenen. Alhora que les activitats sensorials, ofereixen als nadons unes experiències enriquidores, que permeten satisfer la seva curiositat, responsable d'anar construint les bases dels seus aprenentatges, amb el plaer i la seguretat que els aporta estar a prop de les seves figures de referència.

Alhora que es propicia un espai de conversa íntim i relaxat en el que poder compartir aspectes de la maternitat i de l’acompanyament dels nadons. Rebent la riquesa del grup i informacions sobre el desenvolupament natural dels infants durant el seu primer any de vida. Aquesta segona part de les sessions ofereix a les famílies poder expressar dubtes i inseguretats, i alhora rebre un reflex per part de les altres famílies del grup i informacions concretes, per poder construir la seva pròpia mirada i model de criança i educació. Guanyant seguretat i fortalesa en la seva tasca d'acompanyar els seus fills i filles.

Compartint la Criança: Dimarts de 10'30-12'00h.

                  

Aquest taller té continuïtat amb l'espai de psicomotricitat, acompanyament i joc en família "Juguem Jugant".

 

Infants de 0 a 1 any

Sessions setmanals o quinzenals

MATRÍCULA: 25 euros.

55/mes (setmanal) 37/mes (quinzenal)

Contactar

El massatge infantil és una antiga tradició a moltes cultures del món que s'ha anat transmetent de mares a filles i que ha estat redescobert a occident.

És una tècnica subtil, tendre i agradable que, mitjançant l'estimulació tàctil ens permet comunicar de forma intensa amb el món corporal i emocional del nadó.

El tacte és un poderós mitjà per al desenvolupament fisiològic, psicològic i emocional del nadó. És un nutrient que beneficia tant al nadó com als pares i mares estimulant i enfortint els vincles afectius i l'escolta.

 Famílies amb nadons de 0 a 1 any.

Cinc sessions d'1'5 hores.

75 (inclou oli i material)

Contactar

Permet gaudir del massatge, d’estones de contacte, presència i proximitat, més enllà de l’etapa de nadons. 

La proposta es centra en el massatge, el contacte i les carícies, a  on el cos i la pell dels nens i les nenes, passen a ser l’escenari d’aventures, cançons, històries i personatges.

Deixant sentir agradables sensacions i els beneficis del Massatge Infantil.

A més, ofereix la possibilitat d’endur-se cap a casa varietat d’idees i recursos per gaudir plegats d’estones privilegiades.

Famílies amb infants de 2 a 4 anys

1,5 hores

15

Contactar

La panera dels tresors és un joc d'exploració adequat per a infants entre 6 i 10/12 mesos. Consisteix en oferir una panera als infants, la qual conté diferents tipus d'objectes de diferents materials. Aquests objectes pretenen desenvolupar els sentits dels infants i la descoberta. Cal tenir en compte que els objectes que es troben dins de la panera no són joguines sinó material inespecífic.

És un taller teòric i pràctic, on veurem la Panera dels Tresors, la tocarem i reflexionarem entorn a ella, per tal de conèixer-la i poder fer una a casa o poder-la completar si ja en teniu una.

Adreçat a: Famílies amb infants de 0 a 1 any

Durada: 1,5 hores

Preu: 12

Contactar

Subcategories

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.