Permet gaudir del massatge, d’estones de contacte, presència i proximitat, més enllà de l’etapa de nadons. 

La proposta es centra en el massatge, el contacte i les carícies, a  on el cos i la pell dels nens i les nenes, passen a ser l’escenari d’aventures, cançons, històries i personatges.

Deixant sentir agradables sensacions i els beneficis del Massatge Infantil.

A més, ofereix la possibilitat d’endur-se cap a casa varietat d’idees i recursos per gaudir plegats d’estones privilegiades.

Famílies amb infants de 2 a 4 anys

1,5 hores

15

Contactar

Com rebem les expressions de rabia dels nostres fill i filles?

Com les acompanyem? Com les viuen els infants?

Reflexionar entorn a la ràbia, altres emocions que s'en deriven i com podem comprendre, limitar i contenir des de l'empatia i el respecte.

Estima'm quan menys m'ho mereixi, perquè serà quan més ho necessiti.

Taller adreçat només a adults

Pares i mares

Dues sessions de 2 hores.

40 euros. Parelles 70 euros

Contactar

La panera dels tresors és un joc d'exploració adequat per a infants entre 6 i 10/12 mesos. Consisteix en oferir una panera als infants, la qual conté diferents tipus d'objectes de diferents materials. Aquests objectes pretenen desenvolupar els sentits dels infants i la descoberta. Cal tenir en compte que els objectes que es troben dins de la panera no són joguines sinó material inespecífic.

És un taller teòric i pràctic, on veurem la Panera dels Tresors, la tocarem i reflexionarem entorn a ella, per tal de conèixer-la i poder fer una a casa o poder-la completar si ja en teniu una.

Adreçat a: Famílies amb infants de 0 a 1 any

Durada: 1,5 hores

Preu: 12

Contactar

El massatge infantil és una antiga tradició a moltes cultures del món que s'ha anat transmetent de mares a filles i que ha estat redescobert a occident.

És una tècnica subtil, tendre i agradable que, mitjançant l'estimulació tàctil ens permet comunicar de forma intensa amb el món corporal i emocional del nadó.

El tacte és un poderós mitjà per al desenvolupament fisiològic, psicològic i emocional del nadó. És un nutrient que beneficia tant al nadó com als pares i mares estimulant i enfortint els vincles afectius i l'escolta.

 Famílies amb nadons de 0 a 1 any.

Cinc sessions d'1'5 hores.

75 (inclou oli i material)

Contactar