Espai de psicomotricitat, acompanyament i joc i en família.

S’ofereix als infants un entorn  i uns materials cuidats i preparats que conviden a gaudir del joc lliure i espontani en companyia dels seus pa/mares. Entenent la importància d'aquest tipus de joc en el procés evolutiu, per anar integrant les vivències del seu procés de creixement i construcció. La presència dels seus ma/pares afavoreix el sentiment de seguretat interna, necessari en aquesta etapa, i alhora permet centrar-se en la principal tasca que els ocupa: descobrir el món i les possibilitats que els ofereix. 

Els adults troben un espai en el que poder jugar, observar i compartir experiències amb el seu fill/a i amb altres famílies, des d’una altra perspectiva, amb materials diferents i des d’una presència autèntica, enfortint els vincles afectius.

A banda de les sessions de joc, els pares i les mares també compten amb l'acompanyament en el procés de criança i d'educació dels seus fills i filles, a través d'una sessió mensual, només adreçada a adults. En aquestes sessions s'aborden els principals temes que ocupen l'etapa d'1-4 anys, a on abanda d'oferir un espai d'acompanyament i contenció a les famílies, també s'ofereix informació, eines i habilitats per poder fer un acompanyament als infants des del respecte i l'empatia.

Dilluns 17'45-19'00h: 3-4 anys

Dimecres 17'45h-19'00h: 2-4 anys

Dijous 17'30-18'45h: 2-4 anys

Divendres 10'30-11'45h: 1-2 anys

Infants d'1 a 4 anys

Sessions: dos dies a la semana o setmanals o quinzenals més una trobada d'adults

Matrícula: 25 euros. Les famílies matrículades gaudeixen d'un 10% de descompte en altres tallers de Lligams,

Espai d'Acompanyament Familiar, d'un import superior a 30 euros.

45/mes (setmanal + 1 sessió adults) 28/mes (quinzenal + 1 sessió adults)

Descomptes per a famílies amb més d'un infant matriculat a Lligams.

Contactar