Espai de psicomotricitat, acompanyament i joc i en família.

S’ofereix als infants un entorn  i uns materials cuidats i preparats que conviden a gaudir del joc lliure i espontani en companyia dels seus pa/mares. Entenent la importància d'aquest tipus de joc en el procés evolutiu, per anar integrant les vivències del seu procés de creixement i construcció. La presència dels seus ma/pares afavoreix el sentiment de seguretat interna, necessari en aquesta etapa, i alhora permet centrar-se en la principal tasca que els ocupa: descobrir el món i les possibilitats que els ofereix. 

Els adults troben un espai en el que poder jugar, observar i compartir experiències amb el seu fill/a i amb altres famílies, des d’una altra perspectiva, amb materials diferents i des d’una presència autèntica, enfortint els vincles afectius.

A banda de les sessions de joc, els pares i les mares també compten amb l'acompanyament en el procés de criança i d'educació dels seus fills i filles, a través d'una sessió mensual, només adreçada a adults. En aquestes sessions s'aborden els principals temes que ocupen l'etapa d'1-4 anys, a on abanda d'oferir un espai d'acompanyament i contenció a les famílies, també s'ofereix informació, eines i habilitats per poder fer un acompanyament als infants des del respecte i l'empatia.

Dilluns 17'30-19'00h: 1-2 anys

Dimarts 17'309-19'00h: 2-3 anys

Dimecres 17'30h-19'00h: 4-5 anys

Dijous 10'30-12'00h: 1-3 anys

Dijous 17'30-19'00h: 3-4 anys

Infants d'1 a 4 anys

Modalitat: setmanal o quinzenal + una trobada d'adults mensual

Matrícula: 25 euros.

60/mes (setmanal + 1 sessió adults) 37/mes (quinzenal + 1 sessió adults)

GRUPS REDUÏTS

Contactar